Врата

Просечната куќа има 10+ внатрешни врати. Ниту еден од нив не треба да биде просечен. Истражете ги сите опции и инспирирајте се. С Everything што се движи од шуплива врата HDF, цврста рачно изработена врата, дрвена врата со фурнир, врата за прајмер, ламинирана врата и така натаму. стаклен панел, сите панели, двојни преклопни врати и стилови со ролетни.

Првото нешто што ќе го видите треба да остави траен впечаток. Исто така, треба да може да ги издржи елементите. Рачно изработена дрвена врата од најфини материјали за извонредна убавина и долговечност, надворешните челични врати нудат сигурност и сигурност, вратите од фиберглас се со светлина текстура со боја, четка и може да се обојат во која било боја.

„Терминот„ оценет со оган “значи дека вратата, кога е правилно инсталирана, не треба да гори во одреден временски период во просечен пожар. Додека временските оценки се разликуваат, тој вели дека стандардниот рејтинг вклучува врати од 20 до 90 минути.