Dera

Shtëpia mesatare ka 10+ dyer të brendshme. Asnjëra prej tyre nuk duhet të jetë mesatare. Eksploroni të gjitha opsionet dhe frymëzohuni. Çdo gjë duke filluar nga dera e zbrazët HDF, dera e fortë e punuar me dorë, dera prej druri me rimeso, dera e abetareve, derë e petëzuar, etj. panel xhami, të gjitha panelet, dyer të dyfishta dhe të stiluara me grila.

Gjëja e parë që shihni duhet të bëjë një përshtypje të qëndrueshme. Ajo gjithashtu duhet të jetë në gjendje t'i rezistojë elementeve. Dera prej druri e punuar me dorë nga materialet më të mira për bukuri dhe jetëgjatësi të jashtëzakonshme, dyert e jashtme prej çeliku ofrojnë siguri dhe siguri, dyert e tekstil me fije qelqi kanë një cilësi të lehtë me bojë-furçë që mund të pikturohet në çdo ngjyrë.

"Termi" i vlerësuar me zjarr "do të thotë që dera, kur instalohet siç duhet, nuk duhet të digjet gjatë një afati të caktuar kohor në zjarrin mesatar." Ndërsa vlerësimet e kohës ndryshojnë, ai thotë se vlerësimet standarde përfshijnë dyer nga 20 deri në 90 minuta.