Ogologo ogologo ma ọ bụ ogologo osisi a na -ete n'ala?

Ozugbo ị kpebiri ịzụta ala ụlọ osisi, ị ga -enwe ọtụtụ mkpebi ị ga -eme na otu n'ime mkpebi ndị ahụ ga -abụ ma ị ga -ejupụta ogologo ogologo ma ọ bụ ogologo osisi. Ala ụlọ osisi na -adị ogologo bụ ala nke na -abịa na ngwugwu mejupụtara mbadamba ogologo dị iche iche. Ọ bụghị ihe ijuanya na ogologo osisi a na -edozikwa ogologo bụ ngwugwu nke bọọdụ nwere ogologo otu.

 Fixed VS Random

Ogologo mbadamba ogologo bụ nhọrọ a na -ahụkarị, bọọdụ nke ogologo ogologo na -adịkarị ọnụ ala karịa bọọdụ ogologo edoziri. Nke a bụ n'ihi na ọdịdị nke bọọdụ na -enye ohere maka mgbanwe dị ukwuu ma a bịa n'ịhazi osisi. Karịsịa obere mbadamba, ọ bụ ezie na ha na -ekwukarị nhọrọ dị ọnụ ala, ha na -abụkarị ndị a na -achọkarị n'ihi na ha nwere ike bụrụ ezigbo fiddle dabara.

 KTH1127 Project show (2)

Ọ bụ ezie na mbadamba ogologo edoziri ọnụ dị oke ọnụ karịa bọọdụ ogologo ogologo, ọ bụrụ na etinyere ya na -enweghị mbọ ọ bụla imepụta anya na -enweghị usoro, ọ nwere ike mechaa na -ele anya dị ka ihe nrụzi, nke a na -amanye ka ọ dị ogologo n'ihi ntọala ntọala ya. Ihe kpatara mbadamba ogologo ogologo na -adịkarị ọnụ karịa ogologo enweghị usoro bụ n'ihi mwepụ nke itinye aka n'ịhụ na bọọdụ nke ọ bụla nwere ezigbo mma ma n'otu oge ahụ n'ogologo achọrọ.

 KTH1129 (1)

A bịa na bọọdụ ogologo enweghị usoro, ị nwere ike ịtụ anya ogologo ogologo bọọdụ, yana ihe ọ bụla dị mkpụmkpụ dị ka 30cm ruo ihe karịrị 150cm n'otu ngwugwu, nke pụtara na ị nwere ike ịmepụta ala mara mma n'ezie. A bịa na ezigbo ụlọ ala ochie, ọ na -adịkarị ịchọta mbadamba ihe na -enweghị usoro karịa bọọdụ nwere ogologo n'ogo ụlọ nke tọrọ ọtụtụ afọ gara aga. Echiche nke mbadamba mkpọsa nke otu ogologo n'ime ngwugwu bụ ihe ọhụrụ mere n'oge na -adịbeghị anya. Ihe ndị a niile kwuru, onye na -arụ ọrụ nke ọma ga -enwe ike ime ka ogologo ụlọ kwụsie ike dị ka nke enweghị isi ma ọ bụrụ na ịchọrọ ya, mana ọ ga -ewekwu ọrụ.

 

Mgbe ị na -adaba ala na -enweghị usoro, ihe nzuzo bụ ịmalite blọọgụ gị na ogologo bọọdụ dị iche iche wee gaa n'ihu na nwụnye gị n'ụdị enweghị usoro. N'ihi ogologo dị iche iche nke bọọdụ dị na ngwugwu nke ọ bụla, enweghị atụmatụ a chọrọ iji mee ka ala gị yie ihe okike na ezigbo ya. Nke ahụ kwuru, ọ bụrụ na ị họrọla bọọdụ ogologo otu yana ịchọrọ ịmepụta anya na -enweghị usoro ị ga -enwekwu atụmatụ ime.

 

Ọ bụrụ na ị zụrụ mbadamba ogologo ogologo mana ịchọrọ ihu ala gị, ihe ị ga -eme bụ ịbelata mbadamba mbadamba gị n'ogo ogologo, na -enweghị usoro ọ bụla wee bido tinye bọọdụ ndị ahụ na nsọtụ ala gị. Mgbe nke ahụ gasị, mgbe ị dabara mbadamba ogologo ogologo gị, ị ga -enweta nsonaazụ enweghị usoro.

 

Mgbe ndị na -emepụta ala osisi na -emepụta na ngwugwu ala, a ga -ahụ ya na nkwakọ ngwaahịa ma a na -enye gị ala ogologo ma ọ bụ ogologo. A ga -ama mkpọ nke ọ bụla n'ụzọ doro anya Ogologo ogologo ma ọ bụ ogologo a kapịrị ọnụ na, n'ihe banyere ogologo a kapịrị ọnụ ga -ekwu kpọmkwem ogologo nke bọọdụ ọ bụla na ngwugwu ahụ. Mgbe a bịara na mbara ala ogologo na -enweghị usoro, ngwugwu ahụ ga -egosi ogologo bọọdụ dị mkpụmkpụ na ogologo osisi kachasị ogologo. Bọdụ ọ bụla ọzọ na ngwugwu ga -abụ ogologo ogologo ma ọ bụ ogologo ọ bụla n'etiti. Ihe nke a pụtara bụ na ị maara nke ọma ogologo na nke kacha dị mkpụmkpụ ị na -azụ, mana ọ bụghị oke nha nke bọọdụ dị n'etiti.

 Oak flooring -white

Yabụ, mgbe ị na -ahọrọ ala ụlọ osisi maka ọrụ ime ụlọ nke ọzọ, mgbe ị na -emegide ogologo na ogologo ogologo, ị ga -ama ihe ị ga -atụ anya ya. Mgbe nke ahụ gasịrị, ọ bụ ikpebi ụdị nke ị chọrọ maka ala gị. Ọ bụ ezie na imirikiti ala ụlọ eresị na UK bụ ogologo enweghị usoro, ị ga -enwe ike leba anya ogologo ụlọ dị ogologo ma ọ bụrụ na ịchọ ya. Nke ahụ kwuru, ọ ga -adị gị mkpa ịdị njikere ịkwụ ụgwọ ego adịchaghị mma nke nhọrọ a nyere n'iwu.

 

Ọ bụrụ na ị na -enwe obi abụọ ọ bụla, ọ bara uru iburu n'uche na echiche a na -ahụkarị bụ na okirikiri ụlọ ogologo ga -efu gị obere ego, kama ọ ga -ewerekwa ọmarịcha ihe mara mma yana ịdị mfe iji dabara. . Yabụ, n'agbanyeghị na njedebe njedebe ịchọrọ bụ naanị nhọrọ gị, enwere arụmụka siri ike n'ezie maka ịba ụba maka bọọdụ ogologo ogologo.

 T&G

Categories: Ụlọ a na -arụ, nke siri ike

Hapụ ikwu


Oge ezipụ: Jun-30-2021